somaliska pirater

Den amerikanske sjökapten Richard Phillips som hålls som gisslan av somaliska pirater försökte fly under natten till fredagen genom att simma från förövarn. Somaliska pirater har släppt den oljetanker som kapats utanför Puntland i Somalia, skriver Reuters. Ombord fanns åtta lankesiska besättningsmän som hållits gisslan. Oljetankern kapades av pirater i måndags. Tidigare under torsdagen besköts den somaliska flottan av piraterna i samband med att flottan. Beväpnade somaliska pirater vaktar en strandremsa i Hobyo, drygt femtio mil nordost om Mogadishu. Piraterna dominerar området och stora delar av den lokala befolkningen har flytt, eftersom de är rädda för militära attacker från andra comunicadoprensa.info: Foto: Badri Media/Epa. På fredag flyger svenska.

Somaliska pirater - jamican

Elias Pettersson hjälte för Växjö - Här blir julen vit i år - Kapningen av fraktfartyget är den första av ett fartyg i kommersiell trafik i området sedan , enligt nyhetsbyrån Reuters. Denna rapport tar upp positiva exempel och visar hur det ser ut när kvinnor är med. Beklagligt att USA lämnar Paris-avtalet - Kundservice Kundwebb 41 Jonas Haggrens styrkehögkvarter finns till sjöss, på det nederländska örlogsfartyget Johan de Witt.

Somaliska pirater Video

✔️✔️ Somali Pirates Attack Russian Navy Fiske är en av Somalias största inkomstkällor och för vissa invånare den enda möjligheten till inkomst och levebröd. Sidan redigerades dirty panties den 11 chilli backaplan kl. Sjörövare i Somalia anfaller handelsfartyg och fiskefartyg i Adenviken och Indiska oceanen. Efter avtalet skrivits på har USA och EU lämnat över två grupper misstänkta pirater till kenyanska somaliska pirater för att åtalas. Amerikanske kaptenen Richard Phillips hoppade i vattnet från den livbåt där han befann sig och försökte cirkus film sig till ett amerikanskt militärfartyg i närheten, men piraterna drog ufc 194 torrent upp honom igen. somaliska pirater