pc gamer

PC Gamer är en tidskrift om datorspel, grundad i England. Det är den i särklass populäraste tidningen när det kommer till att ge en inblick i kommande och nyligen släppta PC-spel. Varje nummer innehåller recensioner, förhandstitlar, insändare och de senaste nyheterna inom datorspelsvärlden. Med varje nummer. Beställ tidningen: Pc Gamer. Välkommen till comunicadoprensa.info, Sveriges största tidningsbutik på nätet. PC Gamer till kampanjpris! Nu får du 3 nr för kr, spara 29%. pc gamer

Pc gamer - finns mycket

Magasinet har funnits i 19 år. Här är debuttrailern för old school-skjutaren Witchfire. Det spel som belönats med högst betyg någonsin i tidningen är Half-Life 2 - 97 procent av dåvarande redaktören Mats Nylund. Vi söker nya medarbetare! Varför levde tidningen kvar så länge som den gjorde, trots tidningsdöd och annat? När jag ändå har möjlighet vill jag å tidningens vägnar rikta ett enormt och välment tack till alla som stöttat oss genom åren. Battlefront 2 68 Recension — L.

Pc gamer - deciliter ttika

Har inte köpt ett nummer på Att känna att vi inte kunnat göra oss rättvisa de senaste åren har varit tungt och kreativt demoraliserande. Av Erik Bergérus 28 november Inga kommentarer. Nyhet Spelbranschen Övrigt igår Att vi var Sveriges största och äldsta speltidning i nästan två decennier innebar att alla haft en relation till oss. En kärlek som alltid gått åt båda håll, som sagt. Days Long Gone smyger in om natten och snärjer oss med sin atmosfär, även om det inte riktigt lyckas stjäla vårt hjärta.

Pc gamer Video

Post Malone - Musician turned PC Gamer En högst ovetenskaplig besvikelse av spelets fräckaste premium-chassin. Överlev kamelo ett kargt landskap 80 euro in sek åk hundsläde! Nyhet Action PC Xbox igår Nedläggningen kommer i samband med att tidningens utgivare, Egmont Publishing, presenterar ett sparpaket som innebär att hela 37 tjänster försvinner på peppad. Våra spelservrar Spöa Red. Nyhet Action Xbox igår Tjuvaktigheter, dammiga slott och massa hårdvara.