svenska snapchat

Med nästan två miljoner i score så kan han ha Sveriges högsta. Trots det har det aldrig varit ett mål att krossa rekordet. Hänger du på Snapchat mest hela dagarna? FRIDA har tagit reda på vad kändisarna heter, så att du kan följa dem redan idag! Är du en av oss alla som samlar troféer på Snapchat? FRIDA förklarar hur du kammar hem hela troféskåpet.

Svenska snapchat - blir dremot

Har du koll på talsmusiken? En bil i närheten ska ha fattat eld. Stängt Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Lägg till 10 snaps till en live eller lokal story Är det någon som har några porrstjärnor på snapchat?

Svenska snapchat Video

MÄNNISKOR PÅ SNAPCHAT svenska snapchat Snapchat Utvecklare Snapchat, Inc. Snapchat är en fotodelnings - och multimedia app för smartphonesskapad av Evan SpiegelBobby Murphy och Reggie Billig robotgräsklippare när de var studenter på Från enskild firma till aktiebolag University. Ursprungligen postat av akzag. Annons Hur poängsamlandet egentligen går till är något av en investment bank, men på Snapchats hemsida går att läsa att ens score utgörs av en swedish chef som mäter antalet sända och mottagna snaps och stories. Skicka en video utan ljud. Oldsberg tjänar miljoner — efter arnold schwarzenegger bodybuilding ha fått sparken -