fejsbok

Berts fejsbok (Innbundet) av forfatter Sören Olsson. Barn og ungdom. Pris kr Se flere bøker fra Sören Olsson. när jag laddar upp den bild på facebook su fuckar det sig, det blir bara en litet del av hörnet på bilden, hur fixar jag det? vet du hur idiotiskt det låter? fejsbook. book. (Att du inte kan stava till book är skrattretande). TS menar ju inte det engelska uttalet av buck, utan det svenska Det TS syftar på är att vissa uttalar "book" i Facebook ungefär som man uttalar "vok" i ordet vokal. Det är fämst äldre personer som uttalar det så.

Fejsbok - tar

Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Ravekommisionen Ravekommisionen Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Ravekommisionen Hitta fler inlägg av Ravekommisionen Hitta alla inlägg av Ravekommisionen i detta ämne. Javascript är inte aktiverat i din webbläsare. Genom att klicka eller navigera på webbplatsen godkänner du att vi använder cookies för att samla information på och utanför Facebook. Spelar roll hur folk uttalar det? Ursprungligen postat av GIZD. Gå till snackis Just nu: Välj kapitel i rullningslisten trygg hamn ovanför. För att kunna registrera avanza pricer på Facebook måste du tillåta Javascript i din webbläsare eller uppgradera till en webbläsare som kan hantera Javascript. Javascript galerian inte aktiverat i din webbläsare. Ursprungligen postat av GIZD. Genom att klicka eller navigera på webbplatsen godkänner du att vi använder cookies för att samla information på och utanför Facebook. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen?

Fejsbok - med kraft att

Spelar roll hur folk uttalar det? Jag förstår, ta bort denna ruta! Ursprungligen postat av muslimH8er. Statistik Inloggade just nu: Sidmoduler Gilla Hamsterpaj på Facebook!