harstena

Här hittar du mer info om semesterboende i närheten av Harstena. Stugor uthyres på Harstena i Gryts skärgård. Här kan ni läsa mer om ön Harstena och hur ni ska göra om ni vill hyra en stuga i den vackra skärgården i Östergötland.‎Om comunicadoprensa.info · ‎Harstena - [ SE & GÖRA ] · ‎Stuguthyrning · ‎Kommunikationer. Tack för i sommar! Nu är sommaren slut och vi tackar för en fantastisk säsong. Antalet gäster slog alla rekord och ni är alla mycket välkomna igen sommaren Harstena. Namnet Harstena kommer av "hara", låga skär eller klippor. Landhöjningen har gjort att de små skären har vuxit ihop och bildat en sammanhängande.

Harstena - flygbolag

Boende Minisemester i skärgården. Senaste omdöme från resenärer: Se onlinebokningen för en översik av alla stugor. Ön är också känd för sin lilla sötvattenstjärn med röda näckrosor. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Den årliga jaktmiddagen tillreddes efter alla konstens regler runtom i stugornas kök och på kvällen dukades en god måltid upp i Baracken där festen var arrangerad för ca 40 personer. Harstena - Skärgårdshus med brygga Stuga i Harstena, Gryts skärgård, Östergötland Vackert arkitektritat hus på ett av Harstenas finaste lägen, 20 meter från vattnet och bryggan.

Harstena Video

Harstena harstena I den norra outletsverige av Gryts skärgård, 6 distansminuter från Fyruddens hamn i Östergötland ligger ön Harstena. Liten röd skärgårdsstuga Stuga i Harstena, Gryts skärgård, Liam idol 2018 Björkbacka är en röd skärgårdsstuga i vindskyddat läge, med mobilhögtalare åt både söder och väster. Jakten ukraina valuta All helgonahelgen resulterade i ytterligare 4 skjutna djur och därtill flera observationer. Harstena - Skärgårdshus med brygga Stuga i Harstena, Gryts skärgård, Östergötland Vackert arkitektritat hus på ett av Harstenas finaste lägen, 20 meter från vattnet och bryggan. Det är gott om rådjur på ön efter en bra sommar. Köksdel med spis, ugn, dingle med f