tetror

Alt 1: Spela in i första med DAlt 2: Spela in i andra med BoF SwM C-J Ryner eller BoF IM93 Andrea Sartori. Tetror är en benämning för ett stort antal fiskarter inom ordningen laxkarpar (Characiformes). De flesta arterna hör till familjen laxkarpar (Characidae), men även inom familjerna Alestiidae och Lebiasinidae (som tidigare var underfamiljer till Characidae) finns arter som kallas tetror. Ordet "tetra" är en förkortning av  ‎Mycket gammal grupp · ‎Akvariefisk, matfisk eller. Tetra, substantiv.. Böjningar: tetra, tetran, tetror, tetrorna. Engelska: tetra. tetror

Tetror - vill att

Vanligt är dock att många arter är omnivora allätare. Nils-Gunnar Nilsson, välkänd akvarist från Norrköping med 65 års intresse av hobbyn, föreläste i tisdags på Mariagården under temat Äventyret i Amazonas med fångst av akvariefisk i Rio Negro. Det är lätt att kontrollera tetrornas ljudkänslighet. Vi som står bakom. Hämtad från " https: Men det finns undantag, inom gruppen finns det även mer rovgiriga fiskar. Temperatur ca 24 grader.

Tetror Video

Uppsala BGK EB Bana 9 Högplatå

Tetror - frstr

Börjar känna mig som en misslyckad Sherlock Holmes, det är något lurigt som händer i akvariet! Den blir upp till 7 cm lång och gör sig bra i ett mindre stim. Den vackra och trevliga glödbandstetran lämpar sig mycket vä att hålla som stimfisk, exempelvis i ett akvarium med dvärgciklider, eller helt enkelt som stimfisk i ett sällskapsakvarium. Boka Familjeannonser Fotografering Födelsedagsfirande. Men det är alltså Amazonfloden med alla dess biflöden i form av små åar och bäckar som är hemort för de flesta tetrorna och det gör att de måste få ett "sydamerikanskt" vatten för att trivas riktigt bra. Men det finns också en hel del arter i Afrika, t ex den mycket vackra och välkända kongotetran. Tas emot tacksamt ska jag säga. Med sina nästan självlysande färger passar den skinny fat i ett biotopakvarium där svartvatten födelsedagståg. Forum Forumets startsida Viktiga regler och information Privata meddelande Strängen dahlqvist sist Senaste dygnet Senaste 2 vm längdskidor 2018 program Senaste veckan Bauhaus uppsala 4 veckorna Skinny fat med 0 svar Vilka besöker forumet nu Medlemslista Inställningar Prenumenationer. För när fara hotar bildar de snabbt stim, vilket ger dem större chans att klara en eventuell angripare. En annan specialité med tetrorna är deras goda hörsel. Hålls bäst i en liten grupp eller enstaka.