holma gk

Under öppnade Sveriges senaste hålsanläggning. Nu finns det ytterligare ett skäl att åka till västkusten. Lysekil Holma GK har fötts. Lysekil Holma Golfklubb, Brastad. gillar. Välkommen till Lysekil Holma GK. Här kommer löpande information om vad som händer i föreningen att läggas upp. Välkomna till Lysekil Holma GK! Varsamt skulpterad i det Bohuslänska landskapet med det senaste inom byggteknik och med bästa materialval är banan en golf- och naturupplevelse utöver det vanliga. Banan är mycket vädertålig, garanterar torra greener. Bana, drivingrange, övningsområde, café, uppställningsplatser.

Holma gk - jag

Varsamt skulpterad i det Bohuslänska landskapet med det senaste inom byggteknik och med bästa materialval är banan en golf- och naturupplevelse utöver det vanliga. Originaltext Kvalitén på banan fairway kan förbättras. The fishing also yielded atlantic salmon , oysters and lobsters. Originaltext Hade varit bra om det fans en skylt vid varje hål med lite avstånd till hinder beroende på vilken tee man spelar från. Dåliga tees väldigt smala bäst var greenerna. Originaltext Riktig restaurang med dagens lunch! holma gk

Holma gk Video

Sotenäs GK Malmborgs caroli harde greener henrik vibskov normale innspill håpløse Originaltext Vanskelige forhold på en altfor uttørket bane. MEN nu ser det ut som helgen kan bli riktigt fin och då kör vi, med första start Många av fair ways var lite grand som en kohage, ojämna med hål som efter klövar. Vi arbetar för fullt med banutbudet för Banan är byggd i en modern anda och den som väljer det allra kortaste alternativet kan se fram emot en rolig rond. Swedish National Heritage Board.